Our expert opinion on cloud.

Hoe selecteer ik een PaaS platform wat past bij mijn ontwikkelstijl?

Geschreven door Bart M. Veldhuis op 19-jun-2015 14:08:30

Tell me who you are and I will tell you which platform to use


 

Dat niet iedere cloud hetzelfde is en dat dit moet passen bij het applicatietype hadden we al eerder geconstateerd in het vorige artikel over verschillende type cloud applicaties. In dit artikel besteed ik aandacht aan hoe je het ontwikkelplatform kunt laten aansluiten op de ontwikkelstijl van je programmeurs, en hoe je hiermee het software ontwikkelingsproces kunt optimaliseren.

Lees verder

Onderwerpen: Enterprise PaaS

Enabling the As-a-Service World

Geschreven door Bart M. Veldhuis op 29-mei-2015 10:44:49

Onderzoeksbureau IDC publiceert zojuist haar recentste onderzoek over de cloud markt in Europa in een heldere infographic.

Lees verder

Onderwerpen: Enterprise PaaS

Vijf argumenten om met een Enterprise PaaS platform uw Hybride Cloud te orkestreren.

Geschreven door Bart M. Veldhuis op 7-mei-2015 23:30:00

Eigen software ontwikkelen is één van de beste manieren om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie en om nieuwe groei te realiseren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je krijgt onherroepelijk te maken met de eeuwige rivaliteit tussen de business units die hun eigen software ontwikkelen en de centrale IT afdeling, die verantwoordelijk is voor het beschikbaar houden van productie platformen. Door ontwikkelaars via een self-service platform de mogelijkheid en vrijheid te geven om naar eigen inzicht applicatieomgevingen aan te maken en te configureren kunnen we dit probleem omzeilen en de organisatie flexibel houden. Door met een dergelijk Enterprise PaaS platform uw Hybride Cloud te orkestreren kunnen we bovendien gebruik maken van de ‘form & features’ van de diverse Public IaaS providers die het beste aansluiten bij de specifieke behoefte van de verschillende business units en ontstaat er een best-of-many-worlds.

Vanuit dat oogpunt bezien hebben we vijf argumenten om met een Enterprise PaaS platform uw Hybride Cloud te orkestreren voor u op een rijtje gezet:

Lees verder

Onderwerpen: Hybrid Cloud, Enterprise PaaS