Our expert opinion on cloud.

Kom naar onze tweede Meetup over Cloud Brokering and Orchestration!

Posted by Koen van Schijndel on 25-feb-2016 17:19:17
Find me on:

Bent u in staat om een multi-cloudstrategie succesvol te managen en de voordelen ervan te benutten? Het recentelijk verschenen ‘State of the Cloud Report’ van Rightscale laat zien dat inmiddels ruim 80% van de door hen onderzochte Enterprises (> 1000 medewerkers) een multi-cloudstrategie nastreeft. Tegelijkertijd wordt het managen van multi-cloud door Rightscale als één van de vijf grootste challenges benoemd. Het concept ‘Cloud Brokering en Orchestration’ zou uitkomst moeten bieden, maar wat bedoelen we daar nou precies mee? En wat is de rol van de Managed Service Provider in dit verband? Of wordt de Cloud Broker & Orchestrator de nieuwe System Integrator van het Cloudtijdperk?

Tijdens Weolcan’s tweede Meetup in de reeks over Cloud Brokering en Orchestration, willen wij graag onze kennis over dit onderwerp delen aan de hand van een drietal onderwerpen:

  • Definities en verschijningsvormen. Wat verstaan we onder brokering en orchestration? En wat betekent dat voor organisaties?
  • Marktoverzicht. Op welke manieren kan er invulling gegeven worden aan de brokerrol? En wat voor spelers zijn er op dit moment actief in de markt?
  • Live demo’s. We hebben twee toonaangevende vendoren uitgenodigd om hun visie te presenteren, hun positie in de markt toe te lichten en een live demo te geven van de tooling die ze ontwikkeld hebben:

 Laat snel weten of u erbij bent! 

Meer informatie en aanmelden

Eventinformatie

Datum: 10 maart 2016
Tijdstip: 15:30 (inloop) – 19:00
Kosten: Geen

De sessie zal in het Engels zijn.

Locatie
De Landgoederij
Camminghalaan 30, Bunnik

Topics: Cloud Brokerage, Cloud Orchestration